Een wereld vol veranderingen en uitdagingen

De vooravond van een enorme wereldwijde transitie zijn we reeds gepasseerd.
Sterker nog: we zitten er al middenin. Het is een bijzondere tijd waarin een collectieve verschuiving plaatsvindt van oude systemen & structuren naar het nieuwe. Het is nu aan ons – als ondernemers – om het nieuwe op een zo’n goed mogelijke manier vorm te gaan geven. En daarin dagen wij jullie ook uit!

Dat is enerzijds spannend en anderzijds natuurlijk een enorme uitdaging, maar nu meer dan ooit zijn er zoveel nieuwe kansen & mogelijkheden. Dit is dan ook de uitgelezen kans om te laten zien waar we als mensheid toe in staat zijn. En jij als ondernemer kan daar al mee beginnen.

Maar dan reist de vraag: hoe doe je dat dan? Waar begin ik? Hoe bouw je iets in een tijd van zoveel onzekerheid op en niet wetende of de markt waar je in wil beginnen of al in zit straks nog wel bestaat? Hoe anticipeer je op deze veranderingen?

Terechte vragen. Om deze vragen het hoofd te bieden hebben wij een online cursus ontwikkeld. Een cursus die je helpt om stappen te maken. In deze cursus ga je leren hoe je eigenschappen en vaardigheden kunt aanleren die je een innerlijk kompas gaan geven waar je op kunt gaan vertrouwen. Universele wijsheden & principes zullen daarnaast ook de nodige helderheid verschaffen over jezelf en over je onderneming.

Implementeer de eigenschappen van het nieuwetijds ondernemen

In deze online cursus ga je aan de slag met het bouwen van het fundament voor je onderneming!

Leer de basisbeginselen van het nieuwetijds ondernemen

In deze online cursus ga je aan de slag met de basisbeginselen van het nieuwetijds ondernemen. Een uitdagende cursus die je anders naar de dingen laat kijken en die oproept tot zelfreflectie. Visie ontwikkelen is leidend in deze cursus.

Onderdelen van de cursus

MODULE 1: wat is visie hebben en waarom is dat belangrijk?

In deze module gaan we je leren wat visie hebben betekent. Waarom het essentieel is voor de groei. Hoe je meer visie kunt gaan ontwikkelen en waarom het enorm krachtig en verrijkend is als ondernemer.

MODULE 2: 7 pijlers van succesvol ondernemerschap

Deze pijlers geven het fundament om succes aan te trekken. Je leert o.a. hoe je kunt ondernemen vanuit je essentie, je leert hoe je overvloed kunt aantrekken, het effect van minder doen en meer bereiken en wat de houding van de eeuwige student je kan opleveren.

MODULE 3: waarom is een bedrijfsvisie zo belangrijk?

De bedrijfsvisie is je stip op de horizon. Veel bedrijven hanteren dit nog als een holle nietszeggende slogan óf als een marketinginstrument. Maar het echte belang wordt vaak nog onderschat. Je leert in deze module het echte belang van een visie.

MODULE 4: een goede bedrijfsvisie formuleren

Naast de persoonlijke visie die je als ondernemer moet blijven ontwikkelen is het belangrijk dat deze visie aansluit bij de visie van je bedrijf. Maar hoe zorg je ervoor dat dit goed aansluit? In deze module leggen we je dit stap voor stap uit.

EXTRA VOORDELEN

Veel overzichtelijke canvassen en vragenlijsten

Praktische canvassen die je kunt downloaden en uitprinten om zelf aan de slag te gaan. Plus vragen die je aanzetten tot nadenken.

Video's, opdrachten en feedback

De video's en opdrachten verdiepen de theorie. De opdrachten kunnen worden ingeleverd tegen gratis feedback (facultatief).

Herkenbare voorbeeld casussen

De vertaling van idee naar de praktijk. Dat is voor velen lastig. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt dit geïllustreerd.

Correspondentie met ervaren coaches

Mocht je vragen hebben tussendoor, opmerkingen of kom je er niet helemaal uit? Wij staan graag voor je klaar om je verder op weg te helpen!

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor starters, zzp’ers, eigenaren, vennoten, DGA’s en managers van MKB organisaties.

Liever live coaching?

Onze online cursussen zijn speciaal ontwikkeld voor ondernemers die het fijn vinden om op een laagdrempelige manier kennis te maken met onze werk-zien-en denkwijze. Daarnaast kunnen de cursussen ook perfect als basis dienen voor een live-coaching. Heb je bijvoorbeeld na het volgen van de cursus nog moeite met het implementeren van de materie of vind je het simpelweg wel prettig om een sparringspartner te hebben die met je mee kan kijken en die je op een dieper niveau kan begeleiden? Bezoek dan ook eens onze coachingswebsite!

0
Jaar ervaring als ondernemer
0 +
Ondernemers geadviseerd

€ 325,-

FAQ

Ja dat kan, mits je binnen de tijdslimiet van een half jaar blijft. Voor de losse cursussen blijft je account een half jaar bestaan vanaf datum van aanschaf. Ook van de ondersteuning kun je maximaal een half jaar gebruik maken.

Voor combinatie cursussen en het Next Level Business traject staat de tijdsduur bij de cursusinformatie vermeld.

Door goed de cursusbeschrijving en de leerdoelen (‘wat levert het je op?’) te bestuderen. Of ons een mail te sturen met de vraag of de cursus iets voor jou is.

Daarnaast dient onze aanpak je aan te spreken. Al onze cursussen zijn een combinatie van praktisch en bewustwording, waarbij de praktische zaken de meeste tijd zullen innemen en de bewustzijnsgroei de grootste impact zal hebben.

Die is bedoeld voor starters, zzp’ers, eigenaren, vennoten, DGA’s, managers en directeuren van MKB ondernemingen. In principe voor iedereen die een bepalende invloed in een onderneming uitoefent en zodoende het geleerde daadwerkelijk in de praktijk kan brengen.

Per cursus staat aangegeven voor welke branches en omvang MKB onderneming de cursus met name geschikt is. 

Wij staan garant voor onze cursussen en geloven er sterk in dat als je de cursus goed volgt je daar zeker profijt van gaat hebben. Het kan voorkomen dat de cursus toch niet helemaal is wat je ervan verwacht had. In dat geval bieden we bij de meeste cursussen een niet goed geld terug garantie.

Let op: Dit is uitsluitend van toepassing op de cursussen die deze garantie genoemd hebben. Dit is onderaan op de informatiepagina van de cursus zelf te vinden.

In het geval de cursus je niet bevalt stuur ons dan binnen 14 dagen een mailtje en wij storten het geld dan direct weer terug op je bankrekening. Mocht je twijfelen of de cursus iets voor je is, dan kun je ons ook altijd een mail sturen met de vragen die je hebt. 

Gratis voorproefje?

Benieuwd hoe de cursusomgeving eruit ziet? We hebben een gratis hoofdstuk van de cursus voor je klaargezet. Zo krijg je een impressie en kun je beoordelen of de cursus echt iets voor jou is. Meld je aan via onderstaande button!

Drie online cursussen die je helemaal klaarstomen voor het nieuwetijds ondernemen. Met de cursussen:

Deze drieluik is met name geschikt voor ondernemers die van A tot Z de transitie willen maken naar het nieuwe ondernemen. Let op: met name geschikt voor ondernemers die reeds een bedrijf hebben met minimaal 10 mensen.

Bundelprijs € 900,-

Maak nu de transitie naar het nieuwe ondernemen

Daag jezelf uit door nieuwe inzichten op te doen.

Niet goed? Geld terug!

Wij staan 100% garant voor deze cursus. Deze cursus bevat onze allerbeste inzichten die we zelf ook toepassen en ons al het nodige succes heeft opgeleverd. Wij weten zeker dat als jij dit ook toepast, jij ook de nodige stappen kunt zetten naar succesvol ondernemerschap.

Lukt het toch niet of is de cursus niet wat je had verwacht? Stuur ons dan binnen 14 dagen een mailtje en dan krijg je van ons 100% van de investering terug, zonder opgaaf van reden. Eerlijk toch?

Wij maken gebruik van cookies om je een goede website ervaring te kunnen bieden. Dat is prima!