Groeien naar succesvol ondernemerschap?

In deze cursus leren we je hoe je met het ontwikkelen van een goede visie succes aantrekt!

Jouw succes is ons succes

Jouw onderneming is ergens goed in. Daarom komen klanten bij jou. Toch kunnen dingen niet gaan zoals jij voor ogen hebt. Je voelt je niet bepaald succesvol.

Het ondernemerschap omhelst veel meer dan jouw specialisme besef je. Het heeft veel aspecten, waar je snel in kunt verdwalen. En jou helpen met die aspecten van het ondernemerschap, dat is ons ding. 

Ondernemen is niet zomaar even uit een boekje te leren. Er komt veel meer bij kijken dan vaardigheden eigen maken. Het ontwikkelen van visie is in onze ogen dé sleutel tot succes. Met visie bedoelen we dat je het gaat zien, dingen worden helder. Het is groeien is bewustzijn.

Met deze cursus helpen we jouw aan meer visie. We maken daarbij gebruik van universele wijsheden & wetten en diepere inzichten. Je zult de nodige helderheid krijgen over jezelf en over je onderneming. 

We maken tevens de brug naar de praktijk. En die praktijk kennen we met 30 jaar ervaring als ondernemer en ondernemersadviseur. 

Kortom: visie ontwikkelen & vertaling naar de praktijk is de kern van wat wij doen. Zo helpen wij jou aan succes.

Wat zijn onze maatstaven van succes?

Voor de één is een enorme winst een belangrijke maatstaf, terwijl voor de ander vrijheid en de mogelijkheid tot persoonlijke groei een belangrijke maatstaf van succes is. Als je bijvoorbeeld bent begrensd in je bewegingsruimte door bijvoorbeeld klanten of een hoge gelddruk of je hebt het gevoel uitdaging te missen dan slaat je succesmeter al gauw een stuk negatiever uit. Bedenk dus goed wat voor jou een belangrijke maatstaf van succes is.

Naar onze maatstaven is succes als volgt te omschrijven: 

Je kunt ondernemen vanuit flow, waarin het moeiteloos gaat, je zit boordevol creativiteit, je hebt een duidelijke visie of koers waar je in het leven en in je onderneming naartoe wilt bewegen, je bent gelukkig in wat je doet en hebt, je hoeft je financieel geen zorgen te maken, je ervaart vrijheid en je kunt blijven groeien als mens en als ondernemer.

Is dit een succesmaatstaf die jou ook heel erg aanspreekt of zijn er maatstaven die je misschien anders hebt of die je er aan toe wil voegen? Hoe dan ook: als je graag de sleutel tot succesvol ondernemerschap wilt ontdekken, dan is deze online cursus zeker iets voor jou! 

Liever live coaching?

Onze online cursussen zijn speciaal ontwikkeld voor ondernemers die het fijn vinden om op een laagdrempelige manier kennis te maken met onze werk-zien-en denkwijze. Daarnaast kunnen de cursussen ook perfect als basis dienen voor een live-coaching. Heb je bijvoorbeeld na het volgen van de cursus nog moeite met het implementeren van de materie of vind je het simpelweg wel prettig om een sparringspartner te hebben die met je mee kan kijken en die je op een dieper niveau kan begeleiden? Bezoek dan ook eens onze coachingswebsite!

0
Jaar ervaring als ondernemer
0 +
Ondernemers geadviseerd

Groei naar succesvol ondernemerschap

Na heel veel ervaring als ondernemer, persoonlijke ervaringen en vele inzichten verder hebben we een sleutel ontdekt die jou kan helpen om ook succesvol te worden. Maar ook als je al succesvol bent, geeft deze cursus je een beter begrip waar je dat aan te danken hebt en hoe je met deze lessen nog meer verdieping kunt aanbrengen in je leven en in je onderneming.

 • Je leert hoe je meer visie kunt ontwikkelen;
 • Je krijgt inzichten over jezelf als ondernemer en als mens en over je levenswerk;
 • Je snapt hoe je meer vanuit flow, moeiteloosheid en creativiteit kunt ondernemen;
 • De unieke kracht en essentie van je onderneming helder krijgen;
 • Je kent de principes om overvloed kunt aantrekken;
 • Met een duidelijk stappenplan een passende bedrijfsvisie formuleren.

Onderdelen van de cursus

MODULE 1: wat is visie hebben en waarom is dat belangrijk?

In deze module gaan we je leren wat visie hebben betekent. Waarom het essentieel is voor de groei. Hoe je meer visie kunt gaan ontwikkelen en waarom het enorm krachtig en verrijkend is als ondernemer.

MODULE 2: 7 pijlers van succesvol ondernemerschap

Deze pijlers geven het fundament om succes aan te trekken. Je leert o.a. hoe je kunt ondernemen vanuit je essentie, je leert hoe je overvloed kunt aantrekken, het effect van minder doen en meer bereiken en wat de houding van de eeuwige student je kan opleveren.

MODULE 3: waarom is een bedrijfsvisie zo belangrijk?

De bedrijfsvisie is je stip op de horizon. Veel bedrijven hanteren dit nog als een holle nietszeggende slogan óf als een marketinginstrument. Maar het echte belang wordt vaak nog onderschat. Je leert in deze module het echte belang van een visie.

MODULE 4: een goede bedrijfsvisie formuleren

Naast de persoonlijke visie die je als ondernemer moet blijven ontwikkelen is het belangrijk dat deze visie aansluit bij de visie van je bedrijf. Maar hoe zorg je ervoor dat dit goed aansluit? In deze module leggen we je dit stap voor stap uit.

Extra voordelen

 • Ontwikkel meer visie en bewustzijn als ondernemer;
 • Onderneem vanuit flow, moeiteloosheid en creativiteit;
 • Leer de wijsheid van universele wetten;
 • Video's, opdrachten en feedback;
 • Correspondentie met ervaren coaches;
 • Gemiddelde tijdsduur cursus 1 tot 3 maanden;
 • Tijdelijk scherp geprijsd!

Voor wie?

Deze cursus is met name geschikt voor eigenaren, vennoten, DGA’s en managers van MKB organisaties. Ben je een ZZP’er die doorgroei ambities heeft, dan is deze cursus ook voor jou geschikt.

Gratis voorproefje?

Benieuwd hoe de cursusomgeving eruit ziet? We hebben een gratis hoofdstuk van de cursus voor je klaargezet. Zo krijg je een impressie en kun je beoordelen of de cursus echt iets voor jou is. Meld je aan via onderstaande button!

Onbeperkt toegang tot je leeromgeving zolang de cursus duurt!

Wij vinden het belangrijk dat je je kunt focussen op de inhoud van de cursus en dat je daar de tijd voor kunt nemen. Daarom krijg je onbeperkt toegang tot de cursus die je volgt! Dus mocht je iets terug willen lezen of beluisteren? Geen probleem!

Voorzien van video's en opdrachten

Met de video's worden de accenten op de zaken die écht belangrijk zijn wat meer uitgelicht. Daarnaast zitten er ook opdrachten in waar je zelf mee aan de slag kunt + krijg je feedback van business coaches als je ze inlevert (Let op: dit is niet verplicht!).

€ 495 ,-

Tijdelijk
€ 395 ,-

Prijzen zijn excl. BTW

 • Inhoudelijk support van deskundige business coaches
 • Je krijgt feedback op de opdrachten die je in kunt leveren

FAQ

Ja dat kan, mits je binnen de tijdslimiet van een half jaar blijft. Voor de losse cursussen blijft je account een half jaar bestaan vanaf datum van aanschaf. Ook van de ondersteuning kun je maximaal een half jaar gebruik maken.

Voor combinatie cursussen en het Next Level Business traject staat de tijdsduur bij de cursusinformatie vermeld.

Door goed de cursusbeschrijving en de leerdoelen (‘wat levert het je op?’) te bestuderen. Of ons een mail te sturen met de vraag of de cursus iets voor jou is.

Daarnaast dient onze aanpak je aan te spreken. Al onze cursussen zijn een combinatie van praktisch en bewustwording, waarbij de praktische zaken de meeste tijd zullen innemen en de bewustzijnsgroei de grootste impact zal hebben.

Die is bedoeld voor eigenaren, vennoten, DGA’s, managers en directeuren van MKB ondernemingen. In principe voor iedereen die een bepalende invloed in een onderneming uitoefent en zodoende het geleerde daadwerkelijk in de praktijk kan brengen.

Per cursus staat aangegeven voor welke branches en omvang MKB onderneming de cursus met name geschikt is. 

Wij staan garant voor onze cursussen en geloven er sterk in dat als je de cursus goed volgt je daar zeker profijt van gaat hebben. Het kan voorkomen dat de cursus toch niet helemaal is wat je ervan verwacht had. In dat geval bieden we bij de meeste cursussen een niet goed geld terug garantie.

Let op: Dit is uitsluitend van toepassing op de cursussen die deze garantie genoemd hebben. Dit is onderaan op de informatiepagina van de cursus zelf te vinden.

In het geval de cursus je niet bevalt stuur ons dan binnen 14 dagen een mailtje en wij storten het geld dan direct weer terug op je bankrekening. Mocht je twijfelen of de cursus iets voor je is, dan kun je ons ook altijd een mail sturen met de vragen die je hebt. 

Wil jij dé sleutel ontdekken tot succesvol ondernemerschap?

Verruim je bewustzijn als mens en als ondernemer en daag jezelf uit door nieuwe inzichten eigen te maken.

Niet goed? Geld terug!

Wij staan 100% garant voor deze cursus. Deze cursus bevat onze allerbeste inzichten die we zelf ook toepassen en ons al het nodige succes heeft opgeleverd. Wij weten zeker dat als jij dit ook toepast, jij ook de nodige stappen kunt zetten naar succesvol ondernemerschap.

Lukt het toch niet of is de cursus niet wat je had verwacht? Stuur ons dan binnen 14 dagen een mailtje en dan krijg je van ons 100% van de investering terug, zonder opgaaf van reden. Eerlijk toch?

Wij maken gebruik van cookies om je een goede website ervaring te kunnen bieden. Dat is prima!