Ondernemen als coach

Niet iedere coach of dienstverlener is een goede ondernemer. Ondernemen is namelijk een vak apart. Gevolg? Je hebt geen duidelijke richting, je waait met alle winden mee, trekt verkeerde klanten aan, te lage omzet, ploeteren voor een minimale groei etc.. Dat kan echt anders! In deze cursus ga je aan de slag met de eigenschappen om een goede ondernemer te worden.

Het succes van een dienstverlener

Mijn naam is Eduard Maatman en het is een passie van mij om ondernemers te helpen op diverse vlakken van het ondernemerschap. Vroeger als accountant en nu als businesscoach. 

Het coachen van mensen heb ik altijd erg leuk gevonden. Aan de zijlijn staan en mensen zien ontwikkelen geeft mij erg veel voldoening. Er zijn tegenwoordig erg veel coaches te vinden en iedereen is wel ergens deskundige in. Toch maakt deskundigheid op een bepaald vlak je nog niet meteen een goede ondernemer. Dat vereist andere vaardigheden en inzichten.

In de praktijk zie ik veel dat het bij coaches nogal eens schort aan ondernemerschap. Naar mijn idee is daar nog een hoop winst te behalen.

Daarom heb ik een online cursus ontwikkeld, waarbij je gaat leren om te ondernemen.

Ik hoop je graag te verwelkomen in onze cursus!

Met vriendelijke groet,

Eduard Maatman

Treed als coach of soortgelijke dienstverlener op als ondernemer

Ondernemen is een attitude die je nodig hebt om een business succesvol te maken

BEN JE COACH OF SOORTGELIJKE DIENSTVERLENER EN VIND JE HET LASTIG OM DE JUISTE KLANTEN AAN TE TREKKEN? IS JE WINST TE LAAG EN/OF BEN JE NOG AAN HET EXPERIMENTEREN MET EEN SLUITEND AANBOD VOOR JE DOELGROEP?

Of herken je je in onderstaande punten?

ONDERDELEN VAN DE CURSUS

ONDERDELEN VAN DE CURSUS

MODULE 1: Je persoonlijke visie

In deze module ga je de vragen behandelen als: Wat betekent visie? Wat is het belang van het formuleren van je persoonlijke visie, je bedrijfsvisie? Tevens ga je aan de slag met het formuleren van een goede persoonlijke bedrijfsvisie. We zoomen daarbij wat dieper in op je kernkwaliteiten en je uitdagingen en hoe die zich tot elkaar verhouden.

MODULE 2: Aanbod en klant

In deze module gaan we het hebben over jouw unieke aanbod (of je waardepropositie) en degene die jouw aanbod wil gaan afnemen: je klant. Je gaat leren je klant te begrijpen. Bij de waardepropositie van een onderneming gaat het om de vraag: wat heb je je klant te bieden en hoe lever je waarde? Wij staan uitgebreid stil bij het bepalen van jouw unieke waardepropositie.

MODULE 3: Verdienmodel en prijs

Je gaat in deze module je verdienmodel tegen het licht houden en de juiste prijs vaststellen. We gaan met vragen aan de slag als: Hoe bepaal je de waarde? Hoe blijf je uit de prijzen concurrentieslag? In een praktisch Winst- en liquiditeitsprognose model kun je snel aanpassingen in je prijs en verdienmodel doorrekenen en vaststellen hoe je besteedbaar inkomen er uit ziet. Dit geeft een beter inzicht in je financiën.

MODULE 4: Jouw authentieke verhaal

Bij jouw unieke bedrijf past een uniek en authentiek verhaal. Zodat je kunt resoneren met jouw ideale klant. Dat klinkt simpel, en eigenlijk is het dat ook. Mits jij zelf maar duidelijk voor ogen hebt wie jij (lees: je onderneming) bent, waar jij voor staat en welke behoeften je gaat vervullen. In dit hoofdstuk gaan we aan de slag met dit verhaal en helpen we je bij de keuze voor de meest effectieve marketingkanalen.

EXTRA VOORDELEN

Veel overzichtelijke canvassen en vragenlijsten

Praktische canvassen die je kunt downloaden en uitprinten om zelf aan de slag te gaan. Plus vragen die je aanzetten tot nadenken.

Video's, opdrachten en feedback

De video's en opdrachten verdiepen de theorie. De opdrachten kunnen worden ingeleverd tegen gratis feedback (facultatief).

Herkenbare voorbeeld casussen

De vertaling van idee naar de praktijk. Dat is voor velen lastig. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt dit geïllustreerd.

Correspondentie met ervaren coaches

Mocht je vragen hebben tussendoor, opmerkingen of kom je er niet helemaal uit? Wij staan graag voor je klaar om je verder op weg te helpen!

€ 325 ,-

Prijzen zijn excl. BTW

FAQ

Ja dat kan, mits je binnen de tijdslimiet van een half jaar blijft. Voor de losse cursussen blijft je account een half jaar bestaan vanaf datum van aanschaf. Ook van de ondersteuning kun je maximaal een half jaar gebruik maken.

Voor combinatie cursussen en het Next Level Business traject staat de tijdsduur bij de cursusinformatie vermeld.

Door goed de cursusbeschrijving en de leerdoelen (‘wat levert het je op?’) te bestuderen. Of ons een mail te sturen met de vraag of de cursus iets voor jou is.

Daarnaast dient onze aanpak je aan te spreken. Al onze cursussen zijn een combinatie van praktisch en bewustwording, waarbij de praktische zaken de meeste tijd zullen innemen en de bewustzijnsgroei de grootste impact zal hebben.

Die is bedoeld voor eigenaren, vennoten, DGA’s, managers en directeuren van MKB ondernemingen. In principe voor iedereen die een bepalende invloed in een onderneming uitoefent en zodoende het geleerde daadwerkelijk in de praktijk kan brengen.

Per cursus staat aangegeven voor welke branches en omvang MKB onderneming de cursus met name geschikt is. 

Wij staan garant voor onze cursussen en geloven er sterk in dat als je de cursus goed volgt je daar zeker profijt van gaat hebben. Het kan voorkomen dat de cursus toch niet helemaal is wat je ervan verwacht had. In dat geval bieden we bij de meeste cursussen een niet goed geld terug garantie.

Let op: Dit is uitsluitend van toepassing op de cursussen die deze garantie genoemd hebben. Dit is onderaan op de informatiepagina van de cursus zelf te vinden.

In het geval de cursus je niet bevalt stuur ons dan binnen 14 dagen een mailtje en wij storten het geld dan direct weer terug op je bankrekening. Mocht je twijfelen of de cursus iets voor je is, dan kun je ons ook altijd een mail sturen met de vragen die je hebt. 

Niet goed? Geld terug!

Wij staan 100% garant voor deze cursus. Deze cursus bevat onze allerbeste inzichten die we zelf ook toepassen en ons al het nodige succes heeft opgeleverd. Wij weten zeker dat als jij dit ook toepast, jij ook de nodige stappen kunt zetten naar succesvol ondernemerschap.

Lukt het toch niet of is de cursus niet wat je had verwacht? Stuur ons dan binnen 14 dagen een mailtje en dan krijg je van ons 100% van de investering terug, zonder opgaaf van reden. Eerlijk toch?

Wij maken gebruik van cookies om je een goede website ervaring te kunnen bieden. Dat is prima!