Overvloed aantrekken

Neem de verantwoordelijkheid voor jouw leven en ontdek met welke simpele principes jij overvloed kunt aantrekken in geld, vrijheid en geluk. 

Compass7 Academy

De Conscious Business School (of de Compass7 Academy zoals je wilt) biedt online cursussen aan voor ondernemers die volgens de nieuwe normen & waarden van de 21e eeuw willen gaan ondernemen.

Klinkt goed hè? Maar wat betekent dat? Dat betekent dat je kunt ondernemen met de juiste set tools aan ondernemersvaardigheden en ondernemers "wijsheid". Deze leiden ertoe dat je uiteindelijk kunt ondernemen vanuit flow, moeiteloosheid, geluk en vrijheid. Iets wat je meer kan overkomen in plaats van dat je er steeds naar op zoek moet.

Maar ook mag er geld verdiend worden. En daar heb je ook de nodige inzichten in nodig om dat te kunnen manifesteren. In alle cursussen vind je daarom de mooie combinatie tussen bewustzijnsaspecten en de vertaling naar de praktijk. Want hey, het moet ook praktisch gemaakt worden!

Alle online cursussen zijn met de grootst mogelijk zorg ontwikkeld, zijn voorzien van video's en opdrachten en krijg je feedback op de opdrachten waar je écht wat aan hebt!

En omdat wij instaan voor onze cursussen en de principes zelf ook toepassen, weten we dat het werkt! Om dat ook voor jou voor elkaar te krijgen bieden we iedere cursist de mogelijkheid om zo lang de cursus duurt te corresponderen met Sander & Eduard. Zij helpen je graag verder!

Liever live coaching?

Onze online cursussen zijn speciaal ontwikkeld voor ondernemers die het fijn vinden om op een laagdrempelige manier kennis te maken met onze werk-zien-en denkwijze. Daarnaast kunnen de cursussen ook perfect als basis dienen voor een live-coaching. Heb je bijvoorbeeld na het volgen van de cursus nog moeite met het implementeren van de materie of vind je het simpelweg wel prettig om een sparringspartner te hebben die met je mee kan kijken en die je op een dieper niveau kan begeleiden? Bezoek dan ook eens onze coachingswebsite!

0
Jaar ondernemers geadviseerd
0 +
Jaar ondernemers geadviseerd

Krijg diepgaande inzichten om meer geld, vrijheid en geluk aan te trekken

  • Leer universele wetten toepassen;
  • Ontwikkel inzichten over geld;
  • Video's en opdrachten;
  • Gemiddelde tijdsduur cursus 3-5 uren;
  • Tijdelijk scherp geprijsd!

Cursus beschrijving

In deze cursus ga je kennis maken met universele wijsheden en wetten die je in je voordeel kunt laten werken om meer rijkdom te vergaren. Het legt uit welke instrumenten en factoren invloed hebben op jouw weg naar succes en biedt inzichten om anders tegen geld aan te kijken.

Wat levert het op?

  • Je leert hoe gedachten invloed hebben op je dagelijks leven;
  • Je leert welke angsten, overtuigingen en patronen het aantrekken van geld blokkeren;
  • Je leert wat er nodig is om meer geld aan te trekken;
  • Inzichten over hoe jij kunt ondernemen vanuit vrijheid en geluk;
  • Je leert wat de juiste mindset is om overvloed aan te trekken.

Bekijk een gratis voorproefje...

We snappen dat je misschien eerst wil weten of de cursus bij je past, voordat je hem aanschaft. Daarom hebben we een kleine sneakpeak van de cursus voor je klaargezet. Benieuwd hoe de cursusomgeving eruit ziet? Of wil je weten of deze cursus iets voor jou is? Klik dan op de button voor een kleine preview! 

Onbeperkt toegang tot je leeromgeving zolang de cursus duurt!

Wij vinden het belangrijk dat je je kunt focussen op de inhoud van de cursus en dat je daar de tijd voor kunt nemen. Daarom krijg je onbeperkt toegang tot de cursus die je volgt! Dus mocht je iets terug willen lezen of beluisteren? Geen probleem!

Voorzien van video's en opdrachten

Met de video's worden de accenten op de zaken die écht belangrijk zijn wat meer uitgelicht. Daarnaast zitten er ook opdrachten in waar je zelf mee aan de slag kunt + krijg je feedback van business coaches als je ze inlevert (Let op: dit is niet verplicht!).

€ 65,-

Tijdelijk
€ 25 ,-

Prijzen zijn excl. BTW

FAQ

Door goed de cursusbeschrijving en de leerdoelen (‘wat levert het je op?’) te bestuderen. Of ons een mail te sturen met de vraag of de cursus iets voor jou is.

Daarnaast dient onze aanpak je aan te spreken. Al onze cursussen zijn een combinatie van praktisch en bewustwording, waarbij de praktische zaken de meeste tijd zullen innemen en de bewustzijnsgroei de grootste impact zal hebben.

Ja dat kan, mits je binnen de tijdslimiet van een half jaar blijft. Voor de losse cursussen blijft je account een half jaar bestaan vanaf datum van aanschaf. Ook van de ondersteuning kun je maximaal een half jaar gebruik maken.

Nee, sorry. Je krijgt geen geld terug als de cursus je niet bevalt. Wij doen echter ons uiterste best om zo volledig mogelijk te zijn in de beschrijving over wat je van de cursus kunt verwachten.  Lees deze dan ook goed door alvorens je de cursus afneemt. Je kunt ons ook altijd een mail sturen met vragen die je hebt. 

Mocht je een los onderdeel van een gehele cursus hebben afgenomen en je wilt bij nader inzien toch graag voor de gehele cursus gaan? Dan brengen wij het reeds betaalde bedrag in mindering op het gehele cursus bedrag.

Wil jij overvloed aantrekken aan de hand van universele wetten en wijsheden?

In deze online cursus krijg je inzichten in de belangrijkste beginselen om je rijkdom te vergroten.

Wij maken gebruik van cookies om je een goede website ervaring te kunnen bieden. Dat is prima!